HTML

Korai felismerés Blog

Ismerd meg a tested, ápold és tudd, mikor kell orvoshoz menned! Egyszerű, gyakorlatias ismeretek az egészségért és a nőiességért.

Friss topikok

2010.11.29. 12:08 Eszter_Nagy

Életre szóló ajándék nőknek

Mit adhatunk egy olyan nőnek ajándékba, aki fontos számunkra? Minek örülne a leginkább az édesanyánk, a barátnőnk, a nővérünk, a feleségünk? Ha tehetnénk, mindnyájuknak egészséget, szépséget, hosszú életet ajándékoznánk. Ezt sajnos nem tehetjük, de adhatunk olyat, amivel hosszú távon segíthetjük egészségük és nőiességük védelmét.

A Breastlight mell-lámpa egy ilyen ajándék. Ezzel az otthoni mellvizsgáló lámpával könnyedén elvégezheti bárki a rendszeres havi önvizsgálatot. A Breastlight-tal az önvizsgálat egyszerű, gyors, és valódi élmény, hiszen a mell átvilágításával nem kell pusztán a kezünkre hagyatkozni az esetleges elváltozások keresésében, az elváltozások szemmel láthatóvá válnak. Az egészséges nőket megnyugtatja az eredmény, aki pedig elváltozást talál, időben orvoshoz fordulhat, akik tudnak segíteni.

A mell-lámpa ezért, mint ajándék a gondoskodás és a szeretete üzenetét közvetíti, nincs olyan nő, aki ennek ne örülne! A készülék egy életre szól és többen is használhatják. Karácsonykor egy ilyen ajándék egyszerre hasznos, különleges és egyedi is!

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://koraifelismeres.blog.hu/api/trackback/id/tr202480880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása